Churp-Churp !!

Monday, 2 January 2012

School-boy will return back !




Time's UP !!

 Assalamualaikum ! 

How are ya ? Not okay ? Why ?
HAHAA

Mesti ramai budak-budak skola lagi laa yang tak sbrapa nak okeyh sangat . Maklum laa , esok kan dah skola . Skola bagi negeri Kedah , Kelantan , Terengganu . Bagi negeri-negeri lain tak lagi . Tapi esok adalah cuti terakhir bagi tahun 2011 buat negeri yang berkumpulan B (sabtu & ahad cuti ) . 

So malam nih , memang habeh tadak arah laa . Habeh frens FB off . Pakat-pakat tidoq . Ya laaa , esok dah skola . Tapa-tapa . Tdoq la puas-puas . Kesian kat hangpa . 

Tapi esok aku dah kena brambus dahh . Isk,isk . Tak beshh arhh . Esok nak kena pegi check-in Hostel plak . heishh . Nak kena pi tengok kelaih . Tengok meja-meja yg cunn sket . Huih , jenoh jugak laaa . 

Hahaa , tapi tapaa . Sat jaa pon bwat reja tue . Hah , penat ahh nak cerita pon
So , OK . babai !!


K-Bye!! Love Ya!! Saranghaeyo<3!! Aishiteru!! 

Makasehh , coz sudi baca . Nanti Daus belanja , okeyh .

No comments:

Post a Comment

Aaa , comey-comey or hensem-hensem , boleh laa leave comment di sini . Hahah , makasehh yaww !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...