Churp-Churp !!

Monday, 11 June 2012

Potong stim , ahhh

Assalamualaikum !!

holla !

Argghh ! makin lama makin meluat Daus ngan internet kat rumah nih . Ohhh , kau internet , kenapa kau lembap macam siput sedut hah ? Hadoihh , sebabkan kau , aku tkleyhh nak up-to-date blog aku nih . Tapa , tapa sabar jaa . 

Hahh , lebeyh kurang 3 minggu dah ka Daus tak update . Patut laa dah macam rumah hantu . Aaa , nih semua salah internet rumah Daus . Kalo korang ada tak puas hati , korang pi settle ngan dia . Daus dah boring . Berlakunya fenomena internet siput sedut nih bermulanya pada waktu ribut baru-baru nih . Haahh . Tapa nanti Daus upload-kan picture-picture macho masa pi melancong kat Langkawi Island . Cewahh , hahaha . So goobaii !!

Makasehh , coz sudi baca . Nanti Daus belanja , okeyh .

No comments:

Post a Comment

Aaa , comey-comey or hensem-hensem , boleh laa leave comment di sini . Hahah , makasehh yaww !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...