Churp-Churp !!

Friday, 24 August 2012

Eid Ul Fitr 2012

Assalamualaikumm !!

Haha , setelah sekian lama tak mengupdate cerita-cerita kat blog nih , memang membuatkan blog nih jadi low . Macam-macam alasan ingin dikemukakan tapi malas laa alasan paling baik ! haha . Nama pun laki kan . Memang tak tgelincir dari attitude pemalas nih . 

Apa-apa pon , Daus nak memohon maaf atas segala silap dari ujong rambut sampai ujong jari kaki . Mana naa tau kalo-kalo tekacau makwe hmpa kaa , ganggu mana-mana ketenteraman awan kaa ( tapi yg tu x buat kot ) , tsasul kata-kata yg menyinggung mana-mana hati dan perasaan kaa , pohon beribu kemaafan . 

So , nak uplod laa sket pic-pic raya nihh . Just naa uplod yang raya petama saja .
Sekurang-kurangnya update gak blog nih . haha .



no comment laa =.="


baju hijau tu semadd , btw , still single laa . so masuk line laa .


ahh , keluar masuk , keluar masuk . haha , smokin' aces !


haha , dah berumoq ponn duk tapau duit raya . Yang tuan rumah ponn , cam berat jaa tangan nak lepaihkan sampul tue . haha . 


hahh , tatau laa nih tgh posing style pa . hahah

urmm , rasanya 5 pic cukup la kot . Malaih nak uplod banyak-banyak . haha . Urmm , apa-apa pon 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !


Makasehh , coz sudi baca . Nanti Daus belanja , okeyh .

No comments:

Post a Comment

Aaa , comey-comey or hensem-hensem , boleh laa leave comment di sini . Hahah , makasehh yaww !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...