Churp-Churp !!

Wednesday, 25 January 2012

Go Barca GO

Assalammualaikum !

Ahlan Wahsahlan to My Blog !

Anneyeonghaseyo !
Hi everyone !

Haaa ! hari nieyh mood 'eden' tengah membara pelik sket . Hahaha . Maklumlaa , 25 January 2012 . Semua tau kaa apa yg ada kat tarikh yg dipaparkan tue ? Ohoo . Ingatkan semua tau .
Tarikh di atas adalah tarikh pertembungan 2 kelab yg dikatakan gergasi laa kan dan mempunyai 'fans'
berpuluh-puluh juta ! Tak kira di Asia atau di Eropah . Setiap benua ada peminatnya . Wow , amazing . 

Kelab apa ?! 

Barcelona vs Real Madrid 


Haaaa ! Kelab tersebut memang banyak peminatnya . Tak kira laah , either pompuan or lelaki . Kebanyakan minat kat kelab nih . Huhh . 2 Kelab ini jugak bermusuh . Hahhh , so pminat-pminat fanatiknya sanggup bermati-matian untuk melihat kelab yang diminatinya ini menjulang kemenangan ! Yeaaghhh !

but 

I really don't like REAL MADRID although it has Benzema , Ozil , Xabi , Kaka n Sergio Ramos . Damn !
why they should be the players of team R.Madrid ?!

Mana C.Ronaldo ?!

I don't like him !
Don't ask me why . 

Apa-apa pown . Tunggu la gawang Real Madrid bergetar akibat rembatan padu Messi , Pedro , Villa n Cesc Fabregas ! Wahaha !
Habeh laa hang C.R ! jangan sampai tkencing dlm seluaq dah laa kalo hang tgok Messi solo ! hahahah !
Bungkuih buat nasi lemak basi arr Real Madrid . Kalo bagi kucing makan pown tadak mau arhh ! (memang laa , dah nama pown basi . Pkiaq kucing tu mangkaq macam ngan hang ? ) 


Tanpa Messi sapa yg nak iringi bola dgn lajunya , 
tanpa Puyol sapa lagi nak jadikan posisi defend lbeyh kuat ,
tanpa Villa n Pedro sapa nak rembat muka Casillas tue .
tanpa Valdes sapa nak tepeih bola macam Khairul Fahmi Che Mat ,
tanpa Cesc Fabregas sapa nak bantu Messi .

(Hahahahah , panjang jugak kalo nak tuleih sampai habeh)

Go Barca GO ! 
Impossible is nothing !
Just SHOOT it !

We wait and SEE !
who will be the winner ! 

Barca WIN !

Peace YAW ! (^.^'v)

k-Bye!! ♥ Love ya!! Saranghaeyo!! Aishiteru!!


Makasehh , coz sudi baca . Nanti Daus belanja , okeyh .

No comments:

Post a Comment

Aaa , comey-comey or hensem-hensem , boleh laa leave comment di sini . Hahah , makasehh yaww !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...