Churp-Churp !!

Friday, 9 March 2012

Habess dahh .

Assalamualaikum !

Hi & Hello !

Olla !

Hummphh , ohoks ! agaknya la kan , lama mana dah tak update blog nih ? hahh , maybe sebulan lebih . Tapa-tapa , arinih admin ada cerita . Sebelum nih admin duk "5star hoStel" . Tak boleh laa nak di-updatenya blog nih . Lagipun , sebelum nih busy dengan exam . hehehe . Busy la sangat .


Bila sebut bab exam nih mesti ada antara student-student nih yang suka meniru . Haa , bila sebut pasal meniru , semua buat slamba  (Eleh macam la kita tue) . Macam-mcam jenis stail ada . Ikut kreativiti masing-masing . 
Hahaa , kalau yang jenis mempunyai sifat 'Warriors' tue , letak buku atas meja jaa . Tak payah nak buat kertas atau salinan "nota pendek / tu'a" . Haaa , dah macam buat latihan pulok . 

Sebenaqnya , tak elok kita buat camtu . Tinggal-tinggal laa . Takut-takut nanti terbawa-bawa tabiat tue sewaktu amik PMR atau SPM nanti . Admin pon taun nih taa buat dah . Rasa macam nak tinggal tabiat tue . Kadang-kadang , sewaktu amik result tue kita takkan rasa feel lansung walaupun kita dapat markah elok . Sebab kita tahu , yang kita tiru . Apa guna dapat markah tinggi-tinggi hasil daripada meniru . Tadak gunanya .
So , start-start la ulangkaji dari sekarang bagi candidates PMR n SPM . 

hmmm , rasanya sket saja nasihat yg diberi nih . Kalo tak ngantuk , panjang lagi nih . haaahhh !!!

k-Bye!! ♥ Love ya!! Saranghaeyo!! Aishiteru!!

Makasehh , coz sudi baca . Nanti Daus belanja , okeyh .

No comments:

Post a Comment

Aaa , comey-comey or hensem-hensem , boleh laa leave comment di sini . Hahah , makasehh yaww !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...